Technova Technische MBO Opleiding

 

We helpen je graag bij het vinden van de opleiding die bij jou past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding, dan kan deze online game je verder helpen met jouw keuze.

Je kunt deze game met een team spelen zodat je kan overleggen en elkaar kan helpen om verder te komen. Maar je kan het ook in je eentje proberen op te lossen. 

Wat gaan we doen?

Hieronder vul je je naam en eventueel teamnaam in. Als je met een team speelt kun je uiteraard de zelfde teamnaam gebruiken. Als je de namen verzendt komt er een foto in beeld met een volgende opdracht. Je moet namelijk proberen wachtwoorden te achterhalen om de 3 missies op te lossen. Op die wijze kom je meer te weten over de Technische MBO opleidingen bij het Technova College. Elke missie pagina heeft een wachtwoord, los de opdrachten op en vind op die wijze de toegang tot de volgende pagina's. 

Als je vastloopt en er niet uitkomt welk wachtwoord je nodig hebt bij een missie, kun je als escape deze LINK gebruiken. Maar gebruik deze pas als het echt nodig is!

 

Vul hieronder de namen in en start met de online game Technova Technische MBO Opleidingen!